Categorieën

Componenten / Computerbehuizingen / Antec DP501 Midi-Toren Zwart

Antec DP501 Midi-Toren Zwart

Blijf niet onopgemerkt met de Antec Dark Phantom DP501 ! Dit medium kast heeft meer dan een truc zijn mouw te behagen met grote ruimtes, een doordacht ventilatiesysteem, een zijruit gehard glas, st...

€ 69,43
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Blijf niet onopgemerkt met de Antec Dark Phantom DP501 ! Dit medium kast heeft meer dan een truc zijn mouw te behagen met grote ruimtes, een doordacht ventilatiesysteem, een zijruit gehard glas, strips controleerbare RGB LEDs of een unieke en cutting edge design. U kunt een ATX- , Micro-ATX- of Mini-ITX- configuratie van de nieuwste generatie installeren met een krachtige grafische kaart om altijd een stap voor te blijven. Pas de LED-strips aan en dompel jezelf onder in de visuele sfeer van je favoriete game. The Dark Phantom heeft serieuze troeven om je in de duistere kant te laten duiken!

Ontworpen voor de krachtigste configuraties

De Antec DP501 biedt voldoende ruimte om de configuratie van uw dromen te monteren. ATX , Micro-ATX of mini ITX , u hebt de keuze wat betreft opstelling waaraan u een grafische kaart van 360 mm lang, een voeding van 160 mm en een koeler van 165 mm hoog kunt toevoegen. Vier 2,5 "-schijven en twee 3,5" -schijven passen ook gemakkelijk in deze ruime behuizing.

Het zijraam van gehard glas zal er zijn om uw nieuwste generatie configuratie te markeren. Voeg daaraan toe dat fans van ARGB of LED-strips, naast die aan de voorkant, maar ook aan de zijkant, en je krijgt een echte koffer.

Krachtige koeling

De DP501 heeft 5 slots voor 120 mm fans die intelligent zijn ontworpen om al uw componenten efficiënt te koelen. Dit systeem is ook compatibel met waterkoeling en heeft verschillende eenvoudig te reinigen stoffilters. Een ventilator van 120 mm is al voorgeïnstalleerd op de achterkant van de behuizing. Op de bovenkant van de behuizing vindt u 2 USB 3.0-poorten, de audio-aansluitingen (microfoon en hoofdtelefoon) en een LED-bedieningsknop. De RGB-achtergrondverlichting kan rechtstreeks vanaf een moederbord met een speciale RGB-connector worden bestuurd, zodat u kunt schakelen tussen 16,8 miljoen beschikbare kleuren.

Belangrijkste kenmerken

Gamerbox met gehard glazen venster
Maximale lengte van de voeding: 160 mm
Maximale hoogte van de ventirad: 165 mm
Maximale lengte grafische kaart: 360 mm
7 slots voor 120 mm ventilatoren (2 meegeleverd inclusief 1 x 120 mm Przim ARGB)
Aansluitingen: 2 x USB 3.0, audio (microfoon + hoofdtelefoon), ARGB-besturingsknop
2 x 3,5 "en 4 x 2,5" intern
Waterkoeling compatibiliteit 120/240/360 mm
Afmetingen: 443 x 210 x 484 mm
Gewicht: 5.57 kg