Categorieën

Diensten / Digitaliseren van Videobanden

video
Digitaliseren van Videobanden

Videobanden (videocassettes) digitaliseren en op DVD plaatsen. Als digitalisatiespecialist doen we alle overzettingen van videobanden met de beste apparatuur en software op de markt aanwezig, ook ...

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Videobanden (videocassettes) digitaliseren en op DVD plaatsen.

Als digitalisatiespecialist doen we alle overzettingen van videobanden met de beste apparatuur en software op de markt aanwezig, ook gebeuren alle overzettingen in eigen huis.Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen, beperken we het gevaar op verlies en kunnen we instaan voor de privacy van al uw familie herinneringen of die van uw klanten.
We werken zowel voor de particuliere, professionele markt en de overheid.

We nemen het moeilijke en tijdrovende digitalisatie werk van videobanden van u over.Al wat u nog dient te doen is het opnieuw te gaan bekijken of starten met uw montage.

Bent u niet zo thuis in digitalisatie of hebt u nog vragen neem dan gerust contact op met één van onze technici via onze servicelijn ze helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van video digitalisatie?

  • Stopt verouderingsprocessen: Laat ze overzetten voor ze vervagen.
  • Kopieerbaarheid: U kan iedereen na digitalisatie een kopie geven van uw DVD's.
  • Compactheid: Video's nemen veel plaats in beslag t.o.v één DVD.
Bewerkbaarheid: U kan uw beeldmateriaal gaan bewerken in een videobewerkingsprogramma.
 

Welke formaten zetten we over?

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8, Video 8, digital 8, mini DV, Betamax, Video 2000, U-matic,Betacam SP, HDV...
Mocht uw formaat niet in de lijst staan gelieve ons te contacteren.
 

Digitalisatie formules?

Economy DVD :We digitaliseren uw videobanden en maken er in een bewerking mpeg2 bestanden van die we als losse bestanden op DVD plaatsen.Deze bestanden kan u bekijken op PC.
 

Op externe harde schijf:Het analoog video signaal van onze professionele videorecorders gaan we onstoren, stabiliseren en digitaliseren, gebruikmakende van LTBC technologie.Vervolgens slaan we deze beelden op als avi bestanden voor maximaal behoud van kwaliteit.Deze AVI bestanden plaatsen we voor u op een externe harde schijf kant en klaar voor bewerking door u op uw PC of Mac.
 

Archiverings DVD :Het analoog video signaal van onze professionele videorecorders gaan we onstoren,, stabiliseren en digitaliseren, gebruikmakende van LTBC technologie.Vervolgens slaan we deze beelden op als avi bestanden voor maximaal behoud van kwaliteit.Van deze avi bestanden maken we een Video DVD voor weergave op TV en PC.
Alles wat u nog rest is dit hoogwaardig afgewerkt eindproduct te bekijken.


VRAAG JE PRIJSOFFERTE AAN VIA : info@atitcomputers.be !